crime nerezolvate din america

Cele mai faimoase cazuri nerezolvate ale Americii au ieșit în evidență prin detaliile ciudate, fără sens, prin faptul că nu s-a găsit responsabilul sau prin așa-zisul “eșec” al sistemului judecătoresc. Mai jos găsiți o listă cu 7 dintre cele mai faimoase cazuri nerezolvate din America.

7. JONBENÉT RAMSEY

Sursa: CNN

Fetița de 6 ani a fost găsită în subsolul casei la 7 dimineața, dupa ce familia a dat-o dispărută. Aceasta avea craniul spart, fusese strangulată și avea bandă la gură. Înainte ca aceasta să fie găsită, părinții au găsit o scrisoare in care răpitorii cereau bani în schimbul fetei. Misterul acestui caz se învărte în jurul părinților, care au povestit seara, fără ca timpul acțiunilor să corespunda cu ce s-a întamplat de fapt. De exemplu, când fata a fost găsită, aceasta încă avea mâncare în stomac, deși părinții pretindeau ca fata dormea de la ora 10. Aceasta tragedie a ramas nerezolvată, deși există multe dovezi împotriva părinților.

6. ELISA LAM

Source: All That’s Interesting

Studenta canadiană Elisa Lam a fost găsită în rezervorul de apă al hotelului Cecil din Los Angeles după ce acesta a primit plângeri legate de apă ce spuneau că are gust ciudat și că are culoare. Specialiștii spun că ea nu ar fi reușit să intre acolo singură, și evident, să se înece singură. Investigatorii au făcut publică o filmare cu studenta în lift, în care apare făcând lucruri ciudate. În primul rând, se ascundea de cineva care nu apare pe camere, în al doilea rând apăsa pe butoane iar ușile nu se închideau iar in final iese, face mișcări cu mâinile si dispare. După care ușile liftului se închid si se deschid de 4 ori. Lumea presupune că mai este cineva tăiat de pe camere, alții spun că era drogată, iar alții asociază filmarea cu un ritual japonez. Până în prezent, nimeni nu știe ce s-ar fi întâmplat de fapt.

5. Caylee Marie Anthony

Sursa: Orlando Sentinel

Scheletul fetiței a fost găsit sub un pod, într-un sac de gunoi dupa ce aceasta a fost dispărută 6 luni. Acest caz este faimos deoarece mama sa nu a dat-o dispărută decât dupa 30 de zile, timp in care a fost la petreceri. De asemenea, mama ei a inventat o dădacă “zanny the nanny” cu care pretindea că este copilul iar în mașina sa mirosea a cadavru. Deși toate dovezile trăgeau spre mama sa, aceasta a fost găsită nevinovată. Verdictul a adus revoltă din partea publicului și mai ales din partea mămicilor. Până în ziua de azi, din punct de vedere juridic cazul rămâne nerezolvat, iar criminalul nu a fost găsit.

4. ZODIAC KILLER

Sursa: Loyola Phoenix

Pe departe unul dintre cele mai famoase cazuri din lume este cel al zodiacului. Acesta a ieșit în evidență prin stilul lui și prin corespondența pe care o trimitea poliției. El urmărea cupluri, împușca bărbatul în timp ce femeia vedea, dupa care o executa și pe aceasta. Deși a trimis multiple scrisori poliției el nu a fost prins. Una din scrisori spunea că după o crimă un polițist s-ar fi întânlit cu el și l-ar fi întrebat daca a văzut unde a plecat criminalul. Portretul său ar fi fost realizat dupa descrierea unui supraviețuitor.

Leave A Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *