Foarfeca de Aur – amănunte din culise, surprize din spatele cortinei!

Salonul de coafură „Foarfeca de Aur” este un loc foarte cunoscut în Cluj-Napoca, având-o coordonatoare pe Mia Poruţiu, o personalitate recognoscibilă şi mult îndrăgită în lumea hair styling-ului. Atmosfera optimistă şi cadrul profesionist transpun fiecare client în lumea artei, unde frumosul şi perfecţiunea au ultimul cuvânt de spus. Aici se regăsesc munca în echipă şi implicarea maximă din partea stiliştilor pentru numeroase activităţi, dar şi dăruirea fiecăruia pentru pasiunea sa. Orele petrecute exersând şi învăţând lucruri noi se evidenţiază prin lucrări inovative şi performanţe vizibile, toate acestea conturând imaginea unui salon de succes.

Personalul salonului „Foarfeca de Aur” este unul unit, bazat pe încredere, cooperare şi ajutor. Fiecare dintre talentaţii artişti încearcă să dea tot ceea ce este mai bun din el pentru a satisface nevoile şi dorinţele fiecărui client şi, de asemenea, reuşeşte să îşi păstreze zâmbetul pe buze chiar şi după o zi încărcată. Mia Poruţiu, Rareş Bîgiu, Julieta Dobrescu, Rareş Petruţ, Denisa Candin, Cristian Danci, Lavinia Fărcaş şi Iulian Buzatu sunt cei ce fac magia când vine vorba de coafuri, tunsori, vopsituri şi împletituri. Persoane calde, vesele şi perseverente, stiliştii au tehnicile lor proprii pentru a impresiona clientela şi a o face să-şi dorească să se întoarcă cât de repede cu putinţă la salon. Totodată, fiecare dintre ei are recenzii bune şi îşi doreşte să rămână în inima clienţilor pe o perioadă cât mai lungă de timp.

Un lucru foarte important şi însemnat pentru un salon îl reprezintă activităţile extra care subliniază ideea de muncă şi plăcere.

Odată cu sosirea sărbătorii de Halloween, echipa „Foarfeca de Aur” a pregătit un shooting foto în colaborare cu Mariana Truţă (make-up artist) şi Ovidiu Bob (fotograf), pentru a intra mai adânc în spiritul sărbătorii.

„În data de 31 octombrie, în ziua pe care muritorii o numesc Halloween, se sărbătoreşte festivalul străvechi, celtic, care prevesteşte trecerea în jumătatea întunecată a lumii.

 Graniţa dintre lumea aceasta şi cea de dincolo încetează să existe. Spiritele în agonie, demonii malefici şi monştrii inimaginabili pătrund pe acest pământ pentru a distruge această lume şi a scufunda-o pe veşnicie în întuneric. Dacă îndrăzneşti să părăseşti casa în această seară blestemată, uită-te de două ori în spatele tău, nu şti niciodata cine sau ce s-ar putea ascunde în umbră, urmărindu-ţi fiecare mişcare.”

Un alt proiect ce îşi face simţită prezenţa  vizează data de 1 Decembrie, şi anume sărbătorirea a 100 de ani de la Marea Unire. Fotografiile ce frumoasele lucrări au apărut, iar stiliştii speră să impresioneze prin idei originale şi ţinute de excepţie, realizate de către tânărul designer clujean, Tudor Halaţiu (student la Facultatea de Artă şi Design Cluj-Napoca).

Un eveniment de neuitat, Gala Wella 2018, i-a surprins pe Rareş Bîgiu, Iulian Buzatu şi Cristian Danci de la salonul „Foarfeca de Aur” într-un mod plăcut deoarece au avut parte de momente incredibile alături de hair stilişti renumiţi şi foarte talentaţi. Emoţiile, suspansul şi neaşteptatul sunt puţinele atribute simţite de concurenţi pe parcursul timpului petrecut în culise şi pe scenă, încercând să dea tot ceea ce este mai bun din ei pentru a impresiona.

Gala Wella 2018 a avut loc în data de 3 octombrie a anului curent, eveniment înregistrat şi, de asemenea, rulat în transmisiune directă pe Facebook. În urma galei, Iulian Buzatu a reuşit să obţină locul 1 la secţia People’s Choice Awards. Înconjurat de mândrie şi laude, tânărul a dus cu el la Cluj un trofeu care astăzi poate fi admirat pe peretele salonului.

Evenimentul “Gala Wella” a însemnat depăşirea propriilor limite si demonstrarea devotamentului pentru artă şi perfecţiune.  Acum, fiecare stilist se simte mai pregătit pentru a face faţă noilor provocări şi se va antrena neîncetat cu scopul de a obţine rezultate deosebite în viitor.

Publicată de Wella Professionals pe Miercuri, 3 octombrie 2018