Pewdiepie

,,My parents said that sitting at home playing video games all day won’t bring you anywhere in life.’’

Cine este pewdiepie?

Cunoscut online ca ,,PewDiePie”, Felix Arvid Ulf Kjellberg(29 de ani) este cel mai mare star al youtube-ului. Are peste 80 de milioane de abonați și peste 20 de miliarde de vizualizări.Canalul lui este cel mai bine cunoscut pentru conținutul său de ,,Let’s play”.

Biografie

Felix Arvid Ulf Kjellberg sa născut pe data de 24 octombrie 1989, în Gothenburg, Suedia. Mama și tatăl său, Johanna și Ulf, sunt ambii directori executivi de succes. Ca si copil, a fost interesat de jocurile video si de artă, desena personajele jocurilor video Mario și Sonic the Hedgehog.

Obsesia lui în jocurile video a crescut în timpul adolescenței, timp in care,și-a petrecut mult timp jucânduse în camera lui sau la un internet cafe.În timpul liceului chiulea de la ore doar ca să meargă cu prietenii lui la un internet cafe.

În ultimul an de liceu, a cumparat un calculator și în 2006 a creat primul său canal de youtube, cu numele ,,pew” care era un slang pentru sunetul unei arme cu laser, dar când interesul lui pentru canal a scăzut,și-a uitat parola,astfel când sa întors în 2010 a creat un nou cont, ,,PewDiePie”.

A continuat să urmeze facultatea de Economie Industrială și Management Tehnologie la Universitatea Tehnologică Chalmers, dar a părăsit universitatea în 2011 pentru a lucra la un chioșc de hotdog, pentru a dezvolta canalul de youtube.


În 2011 Marzia Bisognin, începe să îi scrie acestuia după ce i-a văzut videoclipurile, care i s-au părut amuzante. Felix o vizitează pe Marzia în Italia, după care se mută împreună în Suedia. Din anul 2013, aceștia locuiesc împreună în Brighton, Marea Britanie. Pe data de 27 aprilie 2018, aflați într-o excursie în Japonia, Felix a cerut-o în căsătorie pe Marzia, iar aceasta a acceptat.

Caracter și comportament

Felix are un caracter prietenos,ambițios,plin de energie și onest.Nu e genul de persoană caruia să-i fie frică să spună ce gândește.Nu este un om religios.Îi plac canimalele,să joace tenis,golf și sa navigheze.Unele dintre posturile sale anterioare includ lucru la un teren de tenis și la port ca și căpitan.La vârsta de 14 ani a câștigat un campionat de tenis.Este foarte pasionat de jocurile video.Pe lângă jocurile video,joacă și la ghitară electronică.Deșii se sperie ușor este un fan al jocurilor video de gen horror.Primul joc horror pe care la jucat se numeste Dead Space,iar caracterul lui preferat din jocurile video este Sho Minamoto din jocul Nintendo DS, The World Ends With You.Este un fan mare al Radiohead-ului.Îi plac mâncărurile picante/iute.De când era mic numarul 20 era numarul lui norocos.În unele videocplipuri de let’s play înjură destul de frecvent,dar totuși îl face într-un mod comic.O frică a lui Felix este tunetul.

Își numește abonații/fanii ,,The Bro Army”.La fiecare videoclip începe cu fraza ,,How’s it going bros, it’s Pewdiepie” și termină cu fraza ,,Stay awesome bros”, urmărit de un ,,brofist”.

ÎNFĂȚIȘARE

Are o înalțime de 1,8 m,și greutate de 75 de kg.Are ochi albastrii și părul blond.Oneori își vopsește părul.Are un trup cam slăbuț acoperit cu diverse tatuaje.Momentan are o barbă scurtă dar uneori îl lasă să crească lung.Îmbracamintea lui constă mai mult din haine de stradă.

Evenimente importane

  • A câștigat multe titluri și premii precum, Most Popular Social Show, Web Star: Gaming, Sweden Social Star Award etc.
  • A creat campania Water Campaign.Împreaună cu fanii lui au donat peste 400 de mii de dolari.
  • A donat la multe campanii precum, Save the Children, GoFundMe și Child Rights and You.