8 atracţii pe care merită să le vizitezi dacă mergi la disneyland paris

Dacă plănuieşti o excursie în Paris, trebuie neaparat să petreci măcar o zi la Disneyland, indiferent de ce vârstă ai avea. Este locul perfect pentru a petrece timp atât în familie, cât şi cu prietenii. Deoarece parcul de aventură este atât de mare încât ai avea nevoie de minim 3 zile pentru a vizita toate atracţiile, ţi-am pregătit o listă cu 8 atracţii care merită încercate.

Phantom Manor

Situată în Frontierland, această casă a groazei este atât de înfricoșătoare încât nu vei putea să-ți iei mâna de la ochi. Se zvonește că proprietarul casei a fost implicat în dispariția a patru bărbați, întrucât el nu îi considera demni de fiica lui, Melanie. Phantom Manor este plină de mistere și zgomote ciudate… așa că ai grijă de ceea ce se află în spatele tău! Această atracție este potrivită pentru orice vârstă, chiar și pentru copii, și nu are limită de înălțime.star wars hyperspace mountain

Dacă eşti fan science-fiction, Star Wars Hyperspace Mountain îţi oferă o exeperienţă interstelară preluată din luptele spațiale din Star Wars. Luptă împotriva răului alături de ceilalți oameni din nava spațială și bucură-te de o cursă plină de peripeții. Această atracție este situată în Discoveryland, și este destinată atât adolescenților cât și adulților, cu înălțimea mai mare de 1.20 m.


pirates of the caribbean

Arrrgh! Cine nu și-a dorit vreodată să facă parte din echipajul Căpitanului Jack Sparrow? Pleacă la luptă alături de camarazii tăi împotriva Căpitanului Barbossa, și bucură-te de aventura plină de adrenalină și teroare, pe care cu siguranță nu o vei uita niciodată. Vei găsi această atracție în Adventureland, iar atât cei mici cât și cei mari se pot bucura de această cursă, fără limită de înălțime. Nu uita să zâmbești la poză.


buzz lightyear laser blast

Inspirat de filmele Toy Story , Buzz Lightyear Laser Blast este o luptă spațială împotriva Împăratului Zurg, care fură baterii de la alte jucării pentru a crea o nouă armă distructivă. Cu ajutorul unei nave XP-40 și lasere, alătură-te lui Buzz în misiunea de a-l opri pe Zurg. Această atracție este destinată tuturor, indiferent de vârstă, și nu are limită de înălțime.


big thunder mountain

Legenda spune că forțe supranaturale zac în acest munte. Pregătește-te să faci față unei curse pline de adrenalină pe un roller coaster bântuit, înconjurat de ape în care nimeni nu știe ce se găsește. Vei găsi Big Thunder Mountain în Frontierland, iar singura condiție pentru a te îmbarca în trenul din mină este să ai o înălțime mai mare de 1.20 m. Ai grijă la lilieci!


it’s a small world

Această cursă este locul perfect care ne arată cât de diferiți suntem, însă cât de bine ne putem înțelege cu toții, prin simplul fapt că ne acceptăm așa cum suntem. Vei vedea o mulțime de tradiții, haine și lucruri specifice tuturor zonelor de pe glob, prezentate de copii lumii, prin muzică și dans. “it’s a small world” se află în Fantasyland, și este destinată tuturor persoanelor, și nu are limită de înălțime.


autopia

Dacă te-ai gândit vreodată cum credeau oamenii în trecut că vor arăta mașinile în viitor, Autopia îți prezintă exact acest lucru: tu, ca șofer în anii ’50, al unei mașini a viitorului, într-un peisaj pitoresc. Vei găsi această atracție în Discoveryland, și oricine cu înălțimea de peste 81 cm poate deveni șoferul unei călătorii printr-un colț ascuns al Disneyland.


meet mickey mouse

Cea mai căutată atracție de la Disneyland Paris este cu siguranță Mickey Mouse. Îl vei găsi în Fantasyland, și îl vei putea asculta vorbind despre trucurile lui, despre micunelte și alte lucruri magice care îl ajută să-și facă numerele de magie; însă doar între pauzele dintre spectacole.


Bibliografia pentru acest listicol:
https://www.disneylandparis.com/en-us/attractions/