CELE MAI STRANII locuri din România…


Pădurea Radovan

În Pădurea Radovan din județul Dolj circulă legenda unei mirese fantomă care se răzbună pe localnici după venirea serii…

Locuitorii din comuna doljeană sunt înspăimântați în momentul în care sunt întrebaţi de fantoma din pădure. Legenda spune că acum aproape un secol , o tânăra pe nume Ileana venită din Moldova s-ar fi stabilit aici in căutarea unui trai mai bun. Aceasta a ajuns in cele din urmă insărcinată cu un bogătan care a batjocorit-o , fapt care a împins-o pe tânăra la suicid.

Cei care trec prin pădure după apus sunt sfatuiți să nu se avînte în inima acesteia.

Pădurea Horia-Baciu

Pădurea Hoia Baciu este considerată una dintre cele mai înfricoșătoare din lume..

Supranumită „Triunghiul Bermudelor din România” a intrat în atenția presei internaționale atunci când au apărut o serie de poze în care apăreau o serie de obiecte neindentificabile (OZN), presupusele obiecte fiind imortalizate deasupra Poienei Rotunde.
Din acel moment zvonurile despre fenomenele stranii din pădure s-au înmulțit ajungând astfel un principal interes pentru publicul larg,de asemena se pot observa anumite zone din padure unde apar diverse fascicule de lumină.

https://www.facebook.com/Padurea-Hoia-Baciu-771772976206192/


Hotel Cișmigiu

O studentă din Republică Moldova s-a prăbușit în casă liftului dar nu a murit pe loc…

Mitul care sta la baza acestei povesti ar fi urmatorul: la inceputul anilor 90′ o tanara ar fi cazut de la etajul 2 in putul liftului. Se spune ca de atunci se poate simti o prezenta supra-naturala in caminul Academiei de Teatru si Film.

Asadar, Bucurestiul a fost marcat de un incident cu totul bizar, inca in ziua de azi la orele cele mai tarzii se pot auzi strigatele fetei care a suferit o moarte teribila.


Palatul Parlamentului

Palatul Parlemantului a fost ridicat pe vechea zonă Uranus, care a fost demolată ca urmare a comenzii lui Ceaușescu…

Se stie ca regimul comunist condus de Ceausescu nu a fost unul intocmai usor , mai ales pentru clasele joase ale societatii. Parlamentul reprezenta o parte din “cultul personalitatii ceausiste” , constructia acestuia a determinat multe morti involuntare datorita conditiilor dure in care se lucra.

Chipurile, cadavrele acestora au fost ingropate in beton , fantomele lor bantuind holurile parlamentului in care si-au gasit soarta.


Lacul Morii

Tot in Bucuresti , o lucrare care a luat loc sub tutela lui Ceausescu, o reprezinta lacul care a fost construit sub forma de baraj pentru a impiedica revarsarea raului Dambovita…

Ca si in cazul palatu;ui , graba si presiunea sub care au fost pusi munciorii a dus la numeroase tragedii. In mijlocul lacului s-a amenajat o insula artificiala care a fost neglijata ca urmare a caderii regimului comunist. Legendele pornesc , in principiu, dupa demolarea Bisericii Sfântul Ierarh Nicolae , biserica care deservea enoriasilor dar avea si un ol strategic datorita trenului mlastinos din zona.

Sfinții Constantin și Elena au fost cei care au daramat-o , astfel amplificand teoriile legate de blestemele puse asupra locului.


Dealul Lunganilor

In alta ordine de idei , urmatoarea locatie este cunoscuta pentru intamplarile petrecute acolo in cel de al doilea Razboi Mondial…

De

De aceea, comuna Lungani este notorie, in cadrul razboiului multi soldati romani si-au pierdut viata alaturi de Aliati. Localnicilor le este teama se se aventureze noapte pe acest deal..

La marginea acestei comune se situeaza ” Casa călăului Buzatu ” unde a trait ultimul calau al sec XX.Din cauza atrocitatilor petrecute in aceasta casa , ea ramane pana in ziua de azi in proprietatea statului.


Castelul Bran

In cele din urma , acum devenit atractie turistica , obisnuia sa fie castelul condus de Vlad Tepes…

Castelul este recunoscut international datorita povestilor de tortura provocate de domnia lui Vlad Tepes. Aici au luat nastere si povestile legate de vampiri, Vlad Tepes este considerat “o bestie feroce care se hraneste cu sangele victimelor sale”.

Trecand peste reputatia inafama a acestuia , castelul Bran este un simbol reprezentativ al horror-ului , atragand mii de fani si turisti de pretutindeni.