Ce se întâmplă cu lansarea Cyberpunk 2077

Adam Badowski si Marcin Iwiński, creatorii mult așteptatului joc video Cyberpunk 2077, au decis să amâne lansarea acestuia cu încă 21 de zile.

Initial, jocul trebuia sa apara pe piata pe 19 noiembrie, iar acum va fi lansat pe 10 decembrie.

Acest lucru a fost anuntat pe 27 octombrie 2020, printr-o postare pe Twitter. Aparitia jocului a fost amanata de trei ori pana acum, din cauza mai multor dificultati tehnice sau de productie. De data aceasta insa, creatorii au anuntat ca cea mai mare provocare din aceasta perioada este facilitarea compatibilitatii jocului atat cu PC-ul, cat si cu generatiile actuale si cele viitoare de console, mai ales ca urmeaza lansarea Play Station 5 in noiembrie.

Postarea creatorilor a dus la nemultumirea gamerilor care asteapta acest joc de mai bine de un an, insa au fost si multi care au inteles situatia. Nemultumirile au plecat de la faptul ca 21 de zile nu par indeajunse pentru a aduce o mare diferenta, insa creatorii au clarificat ca pana si aceasta perioada scurta de timp ii va ajuta.

Ce este Cyberpunk 2077?

Conform descrierii oficiale, Cyberpunk 2077 prezinta o poveste de acțiune-aventură intr-o lume deschisă, situată în Night City, un megalopolis obsedată de putere, glamour și modificarea corpului. Jucați ca V, un mercenar care urmărește un implant unic care este cheia nemuririi. Jocul permite personalizarea ciberware-ului, abilităților și stilului de joc al personajului. Astfel, jucatorul poate explora un oraș vast, în care alegerile pe care le face modelează povestea și lumea din jur.

Mai multe detalii pot fi gasite pe pagina oficiala a jocului:

https://www.cyberpunk.net

De ce este atat de asteptat Cyberpunk 2077?

Keanu Reeves, actorul propus de peste 21.000 de fani pentru titlul Persoana anului 2019 in Times Magazine

Pasionatii de jocuri video sunt foarte entuziasmati cand vine vorba de Cyberpunk 2077, nu numai pentru ca vine din partea creatorilor The Witcher 3, un joc video foarte bine cotat, ci si pentru ca aduce cu sine o multitudine de inovatii si o serie de easter eggs:

  1. povestea jocului este una noua, plina de suspans
  2. grafica jocului este deja considerata una dintre cele mai bune de pana acum
  3. si, nu il ultimul rand, aparitia actorului Keanu Reeves ca personaj secundar reprezinta „cireasa de pe tort”

Urmareste trailer-ul jocului aici: