Cum devii faimos pe tik-tok?

Tik-Tok este o platformă media unde utilizatorii folosesc melodii sau sunete populare pentru a face videoclipuri amuzante sau chiar conținut creativ cum ar fi dansuri, skituri sau chiar își promovează afacerile. Cu siguranță te-ai gândit măcar odată la cum ar fi să devii faimos pe Tik-Tok, iar acest articol îți va dezvălui unele strategii care te pot duce la succes.

Conținut:

  1. Creează conținut original și distractiv
  2. Fii constant
  3. Interacționează cu comunitatea
  4. Hash taguri

Creează conținut original și distractiv

@ionitabogdan1

##behindthescenes ##Stitch ##makeupremoval ##school ##fyp

♬ sunet original – Flavius Camataru

Tik-Tok este o platformă cu un public tânăr, de aceea, primul sfat este sa creezi un conținut care să cucerească și să atragă. Cum? Ei bine, orice videoclip ar trebui să înceapă cu o sesiune de brainstorming pentru a găsi idei briliante și ieșite din comun. De asemenea, poti încerca să urmezi trendurile care sunt în vogă la acel moment.

Fii constant

Să fii constant este un alt ”secret” în creșterea urmăritorilor de pe Tik-Tok. De ce? Dacă postezi doar un singur videoclip, contul tău poate părea abandonat și neglijent, iar acest lucru, pe lângă faptul că nu îți va aduce noi urmăritori, riști chiar să îi pierzi pe cei care îi aveai deja.

Interacționează cu comunitatea

Fiind o rețea socială, Tik-Tok încurajează interacțiunile dintre utilizatori. Din acest motiv, nu posta videoclipuri si apoi asteaptă faima să vină la tine. Urmărește conturile conturile care te atrag, comentează la videoclipurile care îți plac și arată-ți aprecierea pentru conținutul care îți place.

hashtag-uri

Hashtag-urile etichetează conținutul în cadrul platformei pentru a facilita găsirea mai ușoară a acestuia. Folosind hashtag-uri vei crește probabilitatea ca videoclipurile tale să fie vizionate de un număr mai mare de utilizatori și va crește potențial numărul de noi urmăritori.