Cyberpunk 2077 AMânat până pe 10 decembrie

CD Projekt RED au anunțat marți seara pe rețelele de socializare că așteptatul joc, Cyberpunk 2077, a fost amânat din nou pe ultima sută de metri. Lansare jocului, care trebuia să fie pe data de 19 noiembrie, a fost amânată până pe 10 decembrie 2020, cu toate că jocul a fost declarat Gold (finalizat) cu câteva săptămâni în urmă.

Conform declarației postate de aceștia pe pagina de Twitter, motivul amânării este necesitatea studioului de a lansa jocul pe nouă platforme diferite simultan. În contextul în care procesul de testare este mult mai greoi din cauza pandemiei cauzate de COVID-19.


“Since Cyberpunk 2077 evolved towards almost being a next-gen title somewhere along the way, we need to make sure everything works and every version runs smoothly,”


Director Adam Badowski and CD Projekt co-founder Marcin Iwinski

Cyberpunk 2077 a fost amânat pe parcusul acestui an de 3 ori. Lansarea inițială având loc în aprilie 2020 dar care a fost reprogramată în septembrie, iar mai apoi amânată din nou pentru lansarea în noiembrie. Cu toate acestea, jocul este încă așteptat cu nerăbdare de fanii francizei care sunt dornici să joace alături de cunoscutul actor Keanu Reeves, interpretându-l pe Johnny Silverhand.

Johnny Silverhand