Jocul Cyberpunk 2077 a fost amânat din nou

Cyberpunk 2077, unul din cele mai așteptate jocuri ale anului, a fost amânat din nou, pentru rezolvarea unor probleme din ultimul stadiu al dezvoltării pe console.

Cu toate acestea, fanii se pot liniști, deoarece jocul va apărea tot în acest an, pe data de 10 Decembrie. Dezvoltatorii jocului lucrează momentan la îmbunătățiri ce ar putea fi prezente în patchul din ziua lansării. Jocul încă mai are nevoie de optimizări pentru a rula stabil pe Playstation 4 și Xbox One. Anunțul a fost făcut public pe Twitter-ul oficial al jocului:

După atâtea amânări, cei care așteaptă jocul sunt cu adevărat îngrijorați în privința stării în care se află dezvoltarea. Întrebat despre „crunch”-ul la care au fost supuși dezvoltatorii, CEO-ul CD Projekt Red Adam Kiciński a declarat:


“Regarding crunch; actually, it’s not that bad – and never was. Of course it’s a story that has been picked up by the media, and some people have been crunching heavily, but a large part of the team is not crunching at all since they have finished their work; it’s mostly about Q&A and engineers, programmers – but it’s not that heavy; of course, it will be extended a bit, but we have feedback from the team; they’re happy about the extra three weeks, so we don’t see any threats regarding crunch.”

Se pare că timpul necesar pentru completarea jocului pe care CD Projekt Red îl avea în minte nu a fost în acord cu realitatea problemelor cu care dezvoltatorii se confruntă. Să sperăm că aceasta va fi ultima din șirul lung de amânări pe care le-a suferit jocul.