Lansarea Cyberpunk 2077 a fost amânată din nou

Cyberpunk 2077 a fost amânat din nou spre dezamăgirea fanilor din întreaga lume. Producătorul jocului, CD Projekt Red, a făcut anunțul marți seara, 27 octombrie, prin intermediul paginii oficiale de Twitter. Aceștia susțin faptul că întârzierea provine din cauza lansării pe multiplele platforme de gaming. Noua dată de lansare a jocului Cyberpunk 2077 este 10 decembrie 2020.

Fanii din întreaga lume care așteptau lansare jocului Cyberpunk 2077 au rămas dezamăgiți la aflarea acestei vești. Lansarea jocului a mai fost amânată de câteva ori până în prezent astfel încrederea fanbase-ului în producătorii jocului a scăzut considerabil, mai ales din cauza faptului că aceștia au promis în luna noiembrie că nu vor mai exista amânări.

Despre ce este vorba în cyberpunk 2077?

Conform paginii de Wikipedia, acțiunea jocului Cyberpunk 2077 se desfășoara în orașul „Night City”, un oraș plin de farmec în statul California de Nord. care se axează pe putere și modificări bionice ale corpului. Acesta este un joc first-person în perspectiva unui mercenar care poate fi personalizat, începând de la păr până la seturile de abilități, în modul în care dorește jucătorul. Din cauza pericolului la care sunt expuși toți cetățenii orașului Night City au dreptul de a purta armă asupra lor.

Trailerul oficial Cyberpunk 2077

actorul keanu reeves va apărea în cyberpunk 2077

În cadrul conferinței de jocuri E3 2019 a fost anunțat faptul că actorul Keanu Reeves va interpreta personajul
Johnny Silverhand, un personaj îndrăgit din jocul Cyberpunk 2077. Povestea personajului poate fi găsită integral aici.

Keanu Reeves Cyberpunk 2077
Johnny Silverhand în Cyberpunk 2077


Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn.

Johnny Silverhand