scapă DE STRES

Stresul reprezintă o problemă cu care ne confruntăm zilnic și care duce adesea la boli grave. Pentru o viață sanătoasă este esențial să știm cum să gestionăm stresul, să ne controlăm emoțiile și să le depășim. Fiecare dintre noi are metode diferite de a face față acestui obstacol, dacă încă nu ai găsit o metodă potrivită, te invit să citești în continuare acest articol și să testezi aceste metode.

1.sportUL

Este cea mai eficientă metodă de a te deconecta de la activitățiile zilnice, de asemenea, crește nivelul de energie și oferă o stare de bine pe tot parcursul zilei.

2. MeditaȚIA

Este cel mai bun mod de a începe dimineața. Meditația pe lângă faptul că oferă o stare de liniște , antrenează și mintea.

3.Petrece timp cu cei dragi

Căldura celor dragi, este cea mai bună metodă de a te relaxa după o zi plină la locul de muncă. Ieși cu prietenii la un restaurant, la cinema sau ia cina cu familia.

4.urmeazĂ-Ți hobby-urile

Alocarea timpului pentru pasiunile tale este o modalitate perfectă de a scăpa de stres. Activitățiile precum cititul, pictura sau scrisul stimulează gândirea si te reîncarcă cu energie.

5.RENUNȚĂ la cafeINĂ

Cafeina este găsită în cafea, ceai, ciocolată și băuturi energizante. Consumată în doze mari poate crește nivelul anxietății și al stresului.