Tot ce trebuie să știi despre The Batman

Mult iubitul personaj Batman, originar Universului DC, se întoarce pe marele ecran sub o nouă interpretare. După ce rolurile lui Adam West și Christian Bale au adus faimă francizei, a venit timpul ca Robert Pattinson să îmbrace costumul arhicunoscutului supererou.

Embed from Getty Images

Regizor și distribuție

În regia lui Matt Reeves, cunoscut pentru filme precum Dawn of the Planet of the Apes sau Cloverfield, Warner Bros. promit să dea o nouă față poveștii lui Batman. Primul trailer, prezentat la DC FanDome, dezvăluie secvențe cu:

  • Zoe Kravitz în rolul Catwoman;
  • Paul Dano în rolul The Riddler;
  • Jeffrey Wright în rolul cunoscutului Comisar Gordon.

Vizionează trailerul aici:

Matt Reeves a afirmat despre “The Batman”:

“Nu va fi poveste despre origini, dar despre primele etape ale dezvoltării personajelor emblematice ale francizei, precum Catwoman, Riddler sau The Penguin.”

Povestea are loc după aproximativ doi ani în care Bruce Wayne și-a asumat rolul de justițiar pe străzi sub masca lui Batman. Regizorul Reeves a subliniat că Batman nu este încă Batman și că există oameni „care se tem de el, sincer”.

Despre data premierei

În ceea ce privește data lansării, Warner Bros. Pictures au anunțat inițial premiera în data de 25 iunie 2021, însă premiera a trebuit amânată în contextul noilor restricții și circumstanțe impuse de pandemia de coronavirus. În cele din urmă, premiera a fost anunțată să aibă loc în data de 4 martie 2022.

Embed from Getty Images

Warner Bros. a afirmat că ”un membru al producției The Batman a fost testat pozitiv la Covid-19 și se află în izolare în conformitate cu protocoalele stabilite”, fără a da un nume. ”Filmările sunt temporar suspendate”, a adăugat Warner Bros.
Vanity Fair și Hollywood Reporter au citat surse anonime care spun că persoana testată pozitiv este Pattinson, actorul care îl interpretează pe Bruce Wayne.