Viața la cămin

Studenție

Dacă tocmai ai terminat liceul și urmează să fii student, sigur te-ai gândit la ce implică acest lucru. Îți vei părăsi orașul natal? Oare te vei înțelege cu noii colegi? Ce sunt seminarele și cum sunt examenele? Sesiunea este chiar așa rea pe cum ai auzit? Vei sta în chirie sau la cămin?

La primele întrebări îți vei răspunde singur în curând, iar eu sunt aici pentru a te convinge că experiența de cămin este una de care te vei bucura la maxim. Fără să o mai lungim, hai sa trecem la treabă.

via GIPHY

7 motive care te vor convinge să alegi căminul

  1. Prieteni noi la tot pasul
  2. Petreceri și distracție
  3. Orice îți lipește, sigur are colegu’
  4. Este cea mai ieftină variantă
  5. Lucruri neașteptate numai bune de povestit prietenilor
  6. Viața de cămin e acum, ori niciodată. Nu poate fi amânată!
  7. O varietate de noi mâncăruri care așteaptă să fie gustate

Tips&tricks

Cu cât ai mai multe lucruri, cu atât mai multe persoane cunoști

Când pleci de acasă crezi că ai luat tot, dar mereu te trezești că ai uitat ceva, așa ca trebuie sa apelezi la colegii de cămin – “Aveți rozmarin? Dar un ac? Are cineva un fier de călcat?”

În primele două săptămâni de facultate am fost singura care avea tirbușon.

postare preluată de pe grupul de Facebook, Camin Enjoy

Și așa m-au contactat mai multe persoane, cu care m-am împrietenit și am avut și conversații care nu țineau de tirbușonul care a trecut prin tot căminul.

Daca nu dormi ca bușteanul, ai nevoie de dopuri de urechi/ căști

Dacă în pandemie nu sunt chiar așa multe petreceri și muzică, sigur vei auzi chicoteli, povești și râsete (daca nu cumva le provoci chiar tu – în cazul ăsta, așteaptă-te să ai vizite de la studenți care ori îți vor spune ca să taci și să te culci, ori vor dori să se alăture distracției.

photo by elizabeth lies

Toți avem ceva de povestit, unii doar cunoscuților, alții întregului internet, așa că vă voi lăsa un vlog de la Daniel Pîrvan, care a stat timp de 4 ani la cămin și care povestește și din experiențele mai puțin plăcute, dar amuzante.