O pandemie a fost anunțată, iar oameni de pe tot globul au trebuit să se adapteze. Astfel, mulți dintre ei au făcut schimbări în viețile lor.

Aici este o listă cu 7 tipuri de oameni pe timp de pandemie

Cei care încep un nou hobby

via GIPHY

Te poți apuca de pictat, dacă vrei să cureți vopseaua care cade pe masă, pe podea sau pe covor.
Te poți apuca de cântat, dacă ești gata de injuriile vecinilor.
Te poți apuca de dansat, dacă ești pregătit să strângi cioburile vazei peste care vei da cu piciorul.

Cei care lucrează de acasă

via GIPHY

Poate la început părea o schimbare bună să lucrezi de acasă, pentru că îți oferă posibilitatea de a petrece mai mult timp cu familia. Însă nu mai e așa plăcut când îți dai seama că trebuie să auzi televizorul dat la maxim, copiii jucându-se chiar în camera alăturată sau mixerul ori aspiratorul.

Și când, în sfârșit, totul pare a se calma, se deschide ușa:  „Tatiiiii!!!”

Cei care fac provizii

via GIPHY

via GIPHY

Cu frigiderele si cămările pline, acești oameni stau toată ziua panicați că poate nu au tot ce le trebuie. Dacă nu vor mai avea voie să iasă deloc din casă? „De ce avem nevoie? Mâncare, medicamente și, cel mai important, multe baxuri de hârtie igienică… Cred că mai merg o dată până la alimentară”

Cei care au rămas fără măști

via GIPHY

Chiar dacă măștile chirurgicale se găsesc la fiecare colț de stradă, există posibilitatea de a rămâne fără. Atunci ce e de făcut? Cum mai mergi la supermarket pentru a-ți cumpăra hârtia igienică de care ai nevoie, deși mai ai vreo 8 pachete acasă? Trebuie să improvizezi. Fii creativ, dacă ai imaginație, orice poate fi o mască.

introvertiții

via GIPHY

Nu mai trebuie să ieșim afară, distanțarea fizică este obligatorie, lucrăm de acasă și nu mai este nevoie să vorbim cu prea multă lume. Pentru introvertiți este oportunitatea perfectă de a face o pauză de la viața socială, atât de costisitoare.

extrovertiții

via GIPHY

Pentru alții, din păcate, această pandemie nu este tocmai bine venită. Fără petreceri, fără ieșiri, cluburile si cafenele se închid. Ce este de făcut într-o astfel de situație? Stai acasa!

cei paranoici

via GIPHY

Cine a putut veni cu o idee atât de diabolică pentru a ne ține în case? Care este scopul lor? Oculta mondială? Illuminati? Ce se întâmplă?

„Trebuie să ieșim în stradă! Trebuie să luptăm! Jos dictatura medicală!”

Sper că nu faceți parte din această categorie de oameni.