Chiar dacă acest Crăciun se anunță a fi ca nicicare altul din cauza pandemiei de în plină desfășurare, spiritul acestuia încă se poate simți prin activitățile desfășurate în casă alături de familie. Gătitul de mâncare traditională sau ornarea casei și a bradului sunt exemple de obiceiuri care se mai pot face, însă cel care reușește negereșit să aducă familia împreună va fi mereu vizionarea unui film clasic de Crăciun.

sursa

Mai jos am încropit o listă cu 7 filme clasice de Crăciun care sunt potrivite pentru întreaga familie, și care vor aduce spiritul sărbătorilor în toate casele: 

1.Elf (2003)

Comedia fermecătoare ” Elf ” cu Will Ferrell în rolul principal este o poveste haioasă de Craciun care va reuși negreșit să însuflețească atmosfera din fiecare casă. Acest film nu trebuie în niciun caz să lipseasca din lista de filme ale acestui Crăciun.

2. Klaus (2019)

Deși este un film animat, “Klaus” poate fi vizionat de toate grupele de varstă deoarece este un veritabil film de Crăciun, care va aduce spiritul sărbătorilor în orice casă va fi vizionat. Animația shimbă în totalitate percepția despre Crăciun celor care se vor uita, fiind o abordare înântătoare a poveștii originale.

3. Christmas with the Kranks (2004)

“Christmas with the Kranks ” este un alt clasic din rândul filmelor de Crăciun care merită din plin vizionat. Comedia plină de haz va reuși să aducă zambetele pe buzele urmăritorior și să trezească spiritul sărbătorilor în sufletele acestora.

4. The holiday (2006)

Avandu-le în rolurile principale pe faimoasele actrițe Cameron Diaz și Kate Winslet, și presărat cu actori masculini de seamă precum Jude Law și Jack Black, ” The Holiday ” este o comedie romantică nemuritoare absolut necesară de vizionat în perioada Crăciunului.

5. Arthur Christmas (2011)

“Arthur Christmas” este altă animație care, de asemenea, nu este destinată vizionării doar de către copii, putând fi urmărită de întreaga familie, având un subiect poate clișeic, însă o abordare complet nemaiîntâlnită și un umor încântător care binedispune pe toată lumea.

6. Love the coopers (2015)

“Love the Coopers ” este o comedie romantică haioasă ce prezintă un Crăciun haotic, cu întâmplări surprinzătoare, care însă în final aduce familia îmreună . astfel, filmul ne poate transmite ideea că orice perioadă dificilă se tremină cu bine, iar în final, familia îți va fi mereu alături.

7. Home alone (1990)

Ultima dar nu cea din urmă, seria “Home Alone” este ideală pentru perioada Crăciunului și nu trebuie să fie omisă vreodată din listă în această perioadă. Ambele filme originale sunt adevarate clasice pe care toată familia le va îndrăgi.