Când vine vorba de cadouri de Crăciun, vrei neapărat să fii acea persoană care pune zâmbetul pe fața celui cui i te adresezi. Bucuria, entuziasmul și nerăbdarea de pe chipurile celor dragi se instalează ușor, ușor, pe măsură ce sărbătorile de iarnă vin.

Așadar, iată câteva idei care te vor inspira în a opta pentru cele mai impresionante daruri pentru prietenii tăi!

via GIPHY

1. Amazon Echo Dot

Preț: 230 RON

O boxă inteligentă care te va scăpa de micile griji de zi cu zi. Chiar dacă nu pare că face prea multe, această boxă îți va răspunde la orice întrebare pe care o ai. Se conectează la internet, poate controla orice device conectat la acea rețea, ascultă cărți audio și muzică de pe platformele tale favorite, totul doar din comenzi vocale!

2. Ceas de perete supradimensionat

Preț: 77 RON

Acest ceas nu este ca oricare altul. Având aceste dimensiuni, oferă camerei în care se află un aspect elegant și stilat, fiind piesa de rezistență a acelei încăperi. Este special datorită faptului că nu este montat, ci este plasat pe perete, prinzând astfel contur un ceas cu dimensiuni între 70 și 130 cm.

3. Cameră foto instant Polaroid

Preț: 640 RON

Dacă vrei să-ți faci un album sau să umpli un perete întreg cu poze cum vezi exact ca în filme, această cameră este potrivită pentru tine. Camera printează instant pozele pe care le faci și se poate conecta prin Bluetooth la device-urile mobile pentru mai mult control.

4. eBook Reader Kindle

Preț: 600 RON

Este diferită de celelalte tablete. De ce? Pentru că scopul acestei tablete este acela de a citi o întreagă librărie de cărți, totul acum în mâinile tale. Kindle este dotat cu un ecran touchscreen fără reflecție, care imită hârtia reală, fiind vizibil chiar și în lumina directă a soarelui. Dacă ești o persoană pasionată de citit, însă nu vrei să cari tot timpul cărți după tine, acest eBook Reader de mărimea unei cărți mici este gadget-ul perfect pentru tine.

5. Espressor manual De’Longhi

Preț: 360 RON

Acest espressor este destinat pentru amatorii de cafea, având un sistem cappuccino, mixând abur, aer și lapte pentru a produce o spumă bogată. Este aparatul perfect pentru o cafeluță de dimineață memorabilă.

6. Cort Tresspass Tarmachan

Preț: 240 RON

Acest cort spațios de două persoane este potrivit pentru activitățile în aer liber și drumeții. Este ușor de montat și ușor de împachetat. Nu va trebui să îți faci griji pentru zilele ploioase, întrucât acest cort este impermeabil.

7. Stabilizator pentru telefonul mobil

Preț: 500 RON

Dacă esti pasionat de videografie și vrei ca videoclipurile tale să fie lipsite de camera-shaking, atunci acest stabilizator este potrivit pentru tine! Sistemul este pe 3 axe care poate fi susținut cu o singură mână și permite stabilizarea unui telefon mobil. Acest stabilizator beneficiază de 3 moduri preselectabile: Pan Following Mode, Following Mode și Locking Mode. Raportul calitate-preț este destul de bun, având în vedere capabilitățile lui.