Sărbătorile de iarnă înseamnă generozitate, bucurie și timp alaturi de cei dragi. Lasă orice grijă sau tristețe și intră în spiritul Crăciunului. Ți-am pregătit cele mai bune 10 filme de Crăciun pe care să le vizionezi în luna decembrie, pentru că nu există sărbători fără acestea.

10. National Lampoon’s Christmas Vacation


NATIONAL LAMPOON’S CHRISTMAS VACATIONU  este un film american din 1989 regizat de Jeremiah S. Chechik. Este al treilea film din seria de filme National Lampoon. Încă de la premiera sa din 1989, Un Crăciun de neuitat a fost de multe ori etichetat ca fiind un film clasic modern de Crăciun.


9. Love, Actually

P Love Actuallyeste un film britanic din 2003 creat în genurile comedie, romantic, dragoste. Scenariul prezintă diferite aspecte ale iubirii prin prezentarea a zece povești separate care implică o mare varietate de personaje, mai multe dintre ele fiind interconectate. 


8. Four Christmases

Four Christmases este un film de comedie -romantică din 2008 . Brad (Vince Vaughn) si Kate (Reese Witherspoon) de-abia așteaptă Crăciunul, dar anul acesta tocmai pentru că nu-și vor revedea familiile. Dacă în trecut cei doi își vizitau toți cei patru părinți, divorțați și recăsătoriți, încercând să-și suporte toate rubedeniile fără să facă crize de nervi, anul acesta gata, vor pleca într-o călătorie spre o destinație exotica. Dar cand ceața nu permite avionului lor sa decoleze, nefericitul cuplu este obligat să facă patru craciunuri intr-o zi.

7. Santa Buddies

Santa Buddies este un film de Crăciun americano-britanic din 2009.
Înainte de venirea Crăciunului, Moșul (Santa Clause) și ajutorul său canin Santa Paws sunt ingrijorați observând o scădere a Magiei Crăciunului și a energiei din cadrul atelierului de jucării, unde spiridușii creează jucăriile și antrenează renii să zboare. 

6. The Madagascar Penguins in: A Christmas Caper

The Madagascar Penguins in a Christmas Christmas Caper este un scurtmetraj american din 2005 animat pe calculator, produs de DreamWorks Animation.
Este Craciunul in Central Park Zoo, toate animale petrec si se bucura de compania prietenilor. Toate exceptandu-l pe Ted, ursul polar. Private, cel mai tanar dintre pinguini, convins ca nimeni nu ar trebui sa fie singur si trist de Craciun, porneste, fara stirea celorlalti, in cautarea unui cadou pentru Ted. 

5. A Christmas Prince

A Christmas Prince este un film american de comedie romantică de Crăciun din 2017.
Filmul spune povestea unui reporter care merge, sub acoperire, la palatului unui prinţ pentru a descoperi secrete din viaţa acestuia. Tânăra ajunge să facă parte dintr-o adevărată intrigă regală şi sfârşeşte prin a trăi dragostea vieţii sale. Acţiunea filmului se petrece într-o ţară imaginară, Aldovia, condusă de o monarhie

4. Good Luck Charlie, It’s Christmas!

Good Luck Charlie, It’s Christmas este un film de Crăciun din 2011 bazat pe seria originală a canalului Disney Good Luck Charlie.
Călătorind spre locuința părinților lui Amy alături de care întreaga familie urmează să petreaca sărbătorile de Crăciun, Teddy ia o decizie surprinzătoare care va provoca un mic haos ce amenință că-i va separa chiar înainte de Crăciun.

3. Home Alone

Home Alone este un film de comedie de Crăciun din 1990. 
Numeroasa familie McCallister a micuțului Kevin, în vârstă de 8 ani (părinți, unchi, frați, surori și veri) pornesc cu să petreacă sărbătorile Craciunului în străinătate, la Paris, uitându-l acasă pe băiețel. Cu toate astea, micuțul nu se plictisește deloc, mai ales că doi hoți plănuiesc să jefuiască locuința, crezând-o nelocuită. Curajosul și inteligentul Kevin recurge la tot felul de capcane pentru a-și apăra casa. Cu siguranță, merită văzute și partea a doua și a treia din seria Home Alone.

2. How the Grinch Stole Christmas

How the Grinch Stole Christmas este un film de Crăciun american din 2000.
Spiridușul care are inima cu două mărimi mai mică locuiește într-o peșteră cu domnul Crumpit, câinele său Max și ulei extravirgin de castor și lapte bătut pentru susținere. Enervat de festivitățile de Crăciun scăpate parcă de sub control din Whoville, spiridușul conspiră să strice sărbătoarea, dar până la urmă află că spiritul Crăciunului este mult mai adânc decât niște jucării.

1. A Bad Moms Christmas

A Bad Moms Christmas ( 2 ) este un film de Crăciun american de comedie din 2017. Filmul
continuă şirul provocărilor pentru cele mai simpatice prietene cu o nouă revoltă împotriva rigorilor societății, de această dată îndreptată împotriva marii sărbători a Crăciunului.

Vizionare plăcuta!