Cultura filmelor Marvel și a supereroilor acestora devine din ce în ce mai populară în ziua de azi și ,totodată, mai îndrăgită de către oameni. Fiecare clipă este trăită cu intensitate și suspans în fața marilor ecrane ale cinematografelor, dar ia-tă care sunt cele 7 momente care i-au uimit pe fani și pe care nu trebuie să le ratezi.

7. CÂND RĂZBUNĂTORII SE LUPTĂ ÎNTRE EI LA AEROPORTUL DIN GERMANIA

În ”Căpitanul America: Războiul Civil”, Steve Rogers află că prietenul său de o viață, Bucky Barnes, nu este singurul asasin creat de către doctorul Zola în Siberia. Acesta hotărăște să meargă acolo și să îi oprească, înainte să facă rău lumii, adunându-și un grup de Răzbunători pentru a-l ajuta, însă este oprit la aeroportul din Germania de către Omul de fier și restul Răzbunătorilor, cele două tabere ajungând să se lupte între ele.


 
 

6. Când REGELE T’CHALLA ESTE ÎNVINS DE KILLMONGER

În ”Pantera Neagră”, T’Challa ajunge să se confrunte cu Erik Killmonger, acesta aflând că el este fiul unchiului său, venind pentru prima oară în Wakanda să îl provoace la luptă pentru a câștiga tronul. Cei 2 ajung să se confrunte, însă spre surprinderea tuturor, T’Challa este înfrânt, aruncat peste cascadă și crezut mort de către poporul său, Erik fiind încoronat ca noul rege din Wakanda.

5. CÂND MJOLNIR ESTE DISTRUS DE HELA

La începutul filmului ”Thor: Ragnarok”, Thor revine în Asgard și descoperă că Odin nu se afla acolo și că fratele său Loki, Zeul Înșelăciunii, transformat, conducea regatul. Cei doi pleacă pe Pământ, iar cu ajutorul Vrăjitorului Suprem, Strange, aceștia se reîntâlnesc cu tatăl lor. De asemenea, ei află de la el că Hela, Zeița Morții, este sora lor mai mare, care a fost exilată de Odin, și se va întoarce în Asgard pentru a se răzbuna și a prelua controlul după moartea sa. Odin se stinge din viață la scurt timp, iar cei 2 frați se confruntă cu Hela. Thor o atacă pe aceasta cu Mjolnir, ciocanul său, însă puterea Helei era mult mai mare decât a sa, întrucât îl oprește, iar apoi îl distruge.

4. CÂND THOR SE LUPTĂ CU HULK ÎN ARENĂ

În ”Thor: Ragnarok”, după ce este înfrânt de sora sa, Hela, Thor ajunge să fie blocat pe o planetă necunoscută. Acolo el este capturat și dus într-o arenă de gladiatori pentru a-și arăta calitățile de luptător. La prima sa luptă, ajunge să se confrunte cu Hulk, în ciuda eforturilor sale de a-l face să își amintească de el, acesta fiind dispărut de o buna perioadă de timp de pe Pământ, în urma evenimentelor din ”Răzbunătorii: Era lui Ultron”.

3.CÂND IDENTITATEA LUI SPIDER-MAN ESTE DIVULGATĂ ÎNTREGII LUMI

În “Omul-Păianjen: Departe de casă”, după ce reușește să îl învingă pe Mysterio, și să pună capăt atrocităților sale, Peter Parker revine în New York. După o plimbare “neobișnuită” cu MJ, identitatea eroului este divulgată printr-un “breaking-news” pe marile ecrane de publicitate ale orașului său de către Mysterio, înainte ca acesta să moară, trimițând un videoclip către toate agențiile de știri din New York.



2. CÂND THANOS FOLOSEȘTE MĂNUȘA INFINITULUI

În “Răzbunătorii: Războiul Infinitului”, Thanos începe să colecteze cele 6 pietre ale infinitului pentru a-și îndeplini mărețul plan, și anume să le folosească pentru a extermina jumătate din populația universului. Pentru realizarea acestui lucru, el merge mai întâi pe planeta Nidavellir, unde piticii îi făuresc o armă capabilă să posede puterea pietrelor: mănușa infinitului. Una câte una, acestea ajung în mâinile lui Thanos, în ciuda eforturilor uriașe ale Răzbunătorilor și ale aliaților acestora de a-l opri. Cu o ultimă încercare, Thor, Zeul Tunetului, reușește să îl atace pe acesta și să îl rănească, însă Thanos pocnește din degete și extermina jumătate din populația universului.

1. CÂND CĂPITANUL AMERICA RIDICĂ CIOCANUL LUI THOR

În “Răzbunătorii: Sfârșitul jocului”, Omul de fier, Thor și Căpitanul America se confruntă cu Thanos pentru a nu îl lăsa să colecteze pietrele infinitului pentru a 2-a oară și să distrugă universul. După ce Tony Stark este înfrânt, și Thor este aproape la căpătul puterilor sale, Căpitanul America reușește să îl ridice pe Mjolnir, ciocanul de luptă al acestuia, și îl salvează, aruncându-l asupra lui Thanos și luptându-se cu el.