Indiferent de prezentator, distribuție sau scenariști, SNL a produs numeroase momente de neuitat de la debutul său din 1975.

7. Dick in the box (2006)

Cântărețul Justin Timberlake a avut o mulțime de momente memorabile la SNL, fiind considerat unul dintre cei mai buni prezentatori ai emisiunii.

Apariția sa în episodul special de Crăciun din 2006, din videoclipul comercial pentru „Dick In A Box”, alături de Andy Samberg, este considerată un moment memorabil atât în cariera sa cât și în istoria emisiunii. Melodia, versurile, mișcările și recuzita au reușit să creeze un moment de neuitat, acesta fiind motivul pentru care videoclipul este publicat retrospectiv în fiecare an de Crăciun.

Starring Andy Samberg and Justin Timberlake, Christmas Edition,

6. Diner Lobster (2018)

Numit de către publicația americană, The Atlantic, „the best “Saturday Night Live” sketch”, Diner Lobster a apărut în 2018, când John Mulaney, fost scenarist al emisiunii și un comedian de succes, s-a intors să prezinte pentru prima dată la SNL.

Videoclipul are în prim-plan discuția a doi patroni de restaurant care își exprimă dorința arzătoare de a mânca homar la un restaurant newyorkez. Chlenerul, John Mulaney, răspunde cu neîncredere dorinței acestora, întreaga scenă transformându-se într-un tribut pentru “Les Misérables”.

John Mulaney in Diner Lobster

5. Natalie Raps (2013)

„Natalie Raps” este un alt clasic din rândul scenetelor de la SNL, de data aceasta sub forma unui musical. Natalie Portman este o actriță ce a câștigat Premiul Oscar în 2011, însă, spre surprinderea publicului, apariția ei în acest videoclip este una neașteptată și deloc profesională. Rap-ul obscen, drogurile, și alcoolul reușesc să distrugă imagina publică a actriței.

Deși Natalie Portman nu este deloc așa în viața reala, musicalul s-a bucurat de o mare atenție din partea publicului, încât, în anul 2018, a fost publicat „Natalie’s Rap 2”.

4. Black Jeopardy (2016)

„Black Jeopardy!” este o scenetă recurentă prezentată de către Kenan Thompson în rolul lui Darnell Hayes. Deși fiecare ediție a avut mare succes, cea din 2016, care i-a adus pe Tom Hanks (susținător al lui Donald Trump), și pe Chadwick Boseman (T’Challa), a devenit una dintre cele mai memorabile de până acum.

Sketch hosted by Kenan Thompson as Darnell Hayes

3. La La Land Interrogation (2017)

„La La Land Interrogation” este un sketch cu referință la cea de-a 74-a ediție a Premiilor „Globul de Aur”, în care pelicula „La La Land” a câștigat șapte premii.
Sketch-ul infățișează un moment tensionat în care domnul Ansari se confruntă cu mai multe acuzații deoarece nu este de părere că filmul merita să câștige premiile.


2. Celebrity Jeopardy (2001)

“Celebrity Jeopardy” este o satiră faimoasă ce a apărut pentru prima dată în 1996 și a fost prezentă în numeroase episoade. Această satiră a devenit memorabilă cu ajutorul apariției unor personalități notabile precum Norm MacDonald, Tom Cruise și Jimmy Fallon.

„Jeopardy!” este preferată de către public, fiind considerată una dintre cele mai amuzante sketch-uri din istoria emisiunii.

French Stewart (Jimmy Fallon), Sean Connery (Darrell Hammond) and Burt Reynolds (Norm MacDonald).

1.Close Encounter (2015)

„Close Encounter” este un sketch ce a fost reinterpretat de mai multe ori în cadrul Saturday Night Live Show. În această instanță, Miss Raferty (Cecily Strong) și prezentatorul emisiunii, Ryan Gosling, au fost răpiți de extratereștrii și sunt intervievați de către doi oameni de știință, Aidy Bryant și Mikey Day.

Sketch-ul este etichetat ca fiind un clasic în istoria SNL deoarece râsetele incontrolabile ale lui Gosling, absurditatea experienței și umorul sec al lui Kate McKinnon creează un moment de neuitat.

Kate McKinnon, Cecily Strong, Ryan Gosling in Close Encounter