Renata Veszi-arbitru internațional de elită HHI

Orădeanca Renata Veszi, se poate mândri cu titulul de coregrafă hip hop de renume, arbitru de elită Hip Hop International, pe care l-a obținut în Statele Unite ale Americii, prin multă muncă, talent și ambiție, membră a juriului Campionatelor Mondiale de Hip Hop și înființarea trupei Switch Crew, pe mai multe categorii de vârstă, care uimește de fiecare dată prin reprezentările și rezultatele sale.

despre renata

Renata Veszi originară din Oradea, s-a născut la data de 19 aprilie 1986. Născută sub semnul zodiacal Berbec, care este și primul semn al zodiacului, având trăsături care ii definesc perfect personalitatea. Are entuziasm și curaj din plin, iar dacǎ își pune ceva în minte, este de neoprit, inițiazǎ proiecte curajoase, este îndrǎzneață, talentată, ambițioasă și nu spune niciodată „nu” unei provocǎri.

A terminat Facultatea de coregrafie la Universitatea de arte Vatra din Baia Mare precum și facultatea de Geografia turismului. Cea mai mare realizare pe plan profesional este înființarea trupelor Switch Crew, în anul 2011, pe mai multe categorii de vârstă, iar pe plan personal, cea mai mare realizare este fiul ei. Este o mamă model, care reușește să se dedice atât carierei cât și familiei . 

HIP HOP INTERNATIONAL

Are ca hobby-uri dansul, călătoritul, plimbările cu bicicleta și cel mai mult iubește timpul petrecut alături de familie. Persoanele cele mai impotante din viața ei, care au susținut-o permanent și au crezut în talentul ei sunt soțul ei și foștii ei antrenori. Este o persoană puternică care nu se lasă ușor influențată și care nu se mulțumește cu puțin, o persoană sigură pe sine, perseverentă, dinamică.

Are o personalitate puternică, care se autodepășește permanent, este încăpățânată  și răzbunătoare și care a știut cum să  depașească momentele dificile din viața ei. “La început îmi era greu să mă autodepășesc și să am răbdare până evoluez și până să apară rezultatele, m-au dezamagit oamenii și m-au părăsit când am avut dificultăți”. Este o persoană foarte implicată și devotată în ceea ce face, iar rezultatele nu au întârziat sa apară. Până în prezent a jurizat unele dintre cele mai importante competiții:  Hip Hop International, Cupa Școlilor la Streetdance, Street Groove Jam, Magia Dansului, Youth Battle, alături de nume importante ai hip hop-ului.

JURIUL CAMPIONATULUI MONDIAL DE HIP HOP

membră a juriului campionatelor mondiale de hip hop

Renata a trecut cu brio de examenul de Licenţiere Internaţională a Arbitrilor Hip Hop International, examen pe care l-a susţinut în Elveţia. Ulterior a obţinut şi licenţa de Arbitru de Elită.

Panoul de juraţi al Campionatului Mondial este format din cei mai buni arbitri mondiali în domeniul Hip Hop-ului la categoria Crew-uri, iar membrii lui provin din state precum Noua Zeelandă, SUA, Canada, Italia, Germania, Olanda, Ungaria, Anglia, Japonia, Brazilia şi Mexic.

În 2018, Renata a fost selectată să facă parte din juriul Campionatelor Mondiale de Hip Hop, care s-a desfășurat  în luna august, în Phoenix, Arizona. La competiţie participă 4.000 de dansatori din 50 de ţări.

Trupa switch crew

Trupa de dans Switch Crew s-a înființat în anul 2011, luna Mai, din dorința Renatei de a avea o trupa de dans formată din copii. Trupa este formată din tineri cu vârsta cuprinsă între 8 si 13 ani, toți membrii fiind pasionați de dans și foarte talentați. Formaţia este compusă din Switch Girlz (formată din 8 persoane), Switch Uppers (7 persoane), Switch Wannabe (9 persoane) şi MegaSwitch (20 de persoane).

Prima apariție a dansatorilor a fost în Iunie 2011, la un concurs de dans între școli cu clasele I – IV, unde au obtinut locul 1 impresionând juriul prin dinamica și devotamentul lor.

Trupa s-a bucurat de locul 1 la concursul internațional de dans Bounce, locul 1 la concursul național de dans hip hop – IDO-Marghita, locul 4 la Hip Hop International,  locul 2 la concursul de dans Nymphea Dance, a fost câștigătorea celei de-a doua ediții Next Star, a câștigat concursul Hip Hop International România, a participat la Românii au talent și a reprezentat România la campionatul mondial din Las Vegas.