Top 7 jocuri Multiplayer Gratuite in 2019

Printre titlurile populare în prezent, se regasesc jocuri care nu au ca modalitate principală de generare a veniturilor vânzările direct. Astfel, exista jocuri gratis care au venituri excelente datorita microtranzactiilor. Desigur, există riscul ca atunci cand incepi un joc free to play sa te lovești de veșnicul pay to win, așa că trebuie sa te înarmezi cu tone de răbdare. Pe de altă parte, există și celelalte jocuri care iși genereaza venitul din tranzacțiile bazate pe elemente grafice, skinuri sau dlc-uri, care nu afecteaza cu nimic gameplay-ul.

7. Counter-Strike: Global Offensive

Deși acest titlu a fost lansat inițal în 2012 și costă 10 dolari, la începutul acestui an, Valve a decis să facă un cadou comunitații de gameri și să ofere acest joc gratis pe platforma Steam. Jocul este un shooter-fps si este cel mai cunoscut joc din circuitul de pro-gaming. Chiar dacă jocul are 7 ani de cand s-a lansat, grafica sa încă este considerată competitivă, iar gameplay-ul, cea mai importantă partea a acestui joc, nu lasă de dorit. Totuși, de ce acest joc se afla doar pe ultimul loc al acestui top? Răspunsul este simplu, comunitatea acestui joc! Serverele sunt populate de foarte mulți hackeri, datorita sistemului execrabil de anti-cheating, și de foarte muți jucatori care refuza să comunice în limba engleză.

6. League of Legends/ Dota 2

Pentru un purist al gaming-ului, aceste doua titluri nu au nicio legatura, în schimb, pentru cineva care nu a jucat vreodata un M.O.B.A online, aceste doua jocuri sunt aproape identice. Care este povestea acestor jocuri pe scurt? Modul principal al acestora este 5vs5, doua echipe, fiecare jucator își alege un campion care are diferite abilitați, evoluezi omorand minioni echipei adverse sau campionii adverși, iar în final castigă echipa care distruge nexusul echipei adverse. De ce ocupa locul 6? Ambele jocuri sunt neatractive din punct de vedere grafic, iar ambele jocuri sunt destul de vechi. Totuți, ceea ce le asigura acestor doua jocuri un loc în acest top, sunt comunitatile care, în lumea gamerilor, sunt considerate ca fiind decente, mult mai bune decat a multor alte jocuri.

5. Ring of Elysium

Pe departe, cel mai populare jocuri ale ultimilor doi ani au fost BattleRoyal-urile. Primul joc de acest tip, care își face apariția in această listă, este Ring of Elysium. Deși comunitatea acestui joc este într-o continuare scădere, gameplay-ul și grafica acestui joc sunt la un nivel înalt. Acest joc ar fi meritat o publicitatea mai puternică, insa publisher-ul acestui joc, Tencent, s-a focusat mai mult pe alt joc tot de acest tip, mai exact PUBG. Chiar dacă viitorul nu arata prea bine pentru acest joc, dacă mai ai măcar un prieten cu care sa îl joci, merită încercat.

4. Hearthstone

Lansat de Blizzard in 2014, pe vremea cand aceasta companie înca era apreciată, acest joc nu s-a bucurat de un mare succes la lansare, însă de-a lungul anilor a reușit să adunce o comunitate destul de mare. Se înacadreaza intr-un gen abordat prea putin de creatori de jocuri, RNG și digital collectible card game. Pe scurt, un jucător începe cu un pachet de carți basic, iar în timp ce evolueză, acesta primește diferite cărți care te ajută in-game. Este un joc relaxant, care merită precizat in acest top deoarece nu ai nicio legatura cu comunitatea, intri, te relaxezi, ieși.

3. Destiny 2

Din acest top, jocul acesta este cel mai recent lansat și, de asemenea, jocul cu cea mai bună grafică. Este un shooter FPS, singurul său dezavantaj este că se poate juca doar online, acesta neavând variantă de singleplayer. Povestea acestui joc este foarte interesantă, acesta fiind lansat pe Battle.net, însă când cei de la Activision au terminat contractul cu acestă platformă, jocul a fost mutat pe Steam unde a devenit free-to-play, primind un feedback excelent. Merita cu siguranță locul 3 in acest top și mai jos aveți un video care să vă convingă de grafica si modurile superbe ale acestui joc.

2. Forza Motorsport 6: Apex

Era imposibil ca din această listă să lipsească un joc de racing(cu mașini). Singurul joc gratis care este jucabil din această categorie este aceasta. Nu este doar jucabil, grafica e foarte bună, mecanicile jocului excelente. Nu e cazul sa vorbim despre o comunitate deoarece nu există și nici nu e nevoie de una. Jocul are în arsenal 63 de modele de mașini cu care te poți juca în cadrul a 12 hărți/evenimente diferite.

1.Apex Legends

Daca tot a fost sezonul Battle Royale-urilor, e clar ca pe primul loc trebuia să fie neapărat un joc de acest fel. Și totuși din toate jocurile de acest fel, de ce am ales Apex Legends? Jocul e ușor de descris, grafica geniala, gameplay mai mult de cât captivant și o cumunitate acceptabilă. Se distinge de restul, datorită diferitelor caractere(personaje) care vin la pachet cu abilitățile lor speciale. Un easter-egg al jocului este că acțiunea se desfășoara în același univers cu Titanfall.

În concluzie, acestea sunt cele mai bune titluri gratis de anul acesta. Tu pe care dintre acestea o sa le încerci?

Comments are closed.